Това е толкова скъпо! Сигурно ли е, че е безопасно? Подходящо ли е за моето дете? Необходим ли ми е този продукт?

 

Колко пъти като родители, очакващи първото си дете сте казвали това?

Ние – много.

Проучвахме и търсихме, смятахме, разпитвахме. Отглеждането на детето се превърна в сложна комбинация от социологически, маркетингови и психологически проучвания.

Искахме да бъдем модерни, отговорни и компетентни, но и пестеливи родители.

Това, което никога не сме пестили – е любовта към децата!

 

С тази любов създадохме Тоби България ЕООД (www.TOBY.bg).

 

Грижливо подбрахме продукти, обединени от идеята за универсалните семейни ценности – безопасност, грижа и развитие. Като модерни родители заложихме на съвременните тенденции в отглеждането на детето, иновативните материали и практичния дизайн.

 

За първи път тук ще откриете продуктите на марките Milly Mally™ и Lionelo™ – марки, спечелили доверието на потребителите в цяла Европа.

 

За Milly Mally™

 

Milly Mally™ е търговска марка на полската компания P.M Investment Group – комбинация от високо качество и разумна цена, което ги прави предпочитаната марка от младите семейства в цял свят.

Продуктовият каталог на Milly Mally™ включва колела за баланс, легла и кошари, триколки, детски играчки за яздене, люлки и шезлонги, тротинетки и др.

Безспорният хит на марката са колелата за баланс. Те са носители на многобройни международни награди в различни категории. Серията DUPLO е отличена със златен приз “Избор на родителите” за изключителен дизайн, иновативна визия и високо качество.

Всички продукти са произведени в съответствие с международните стандарти за безопасност и имат необходимите сертификати, придружени с протоколи от изпитвания.  

 

За Lionelo™

 

Lionelo™ е марка, създадена със страст и грижа за най-малките потребители. Тя е част от консорциума Brandline Group със седалище в Холандия и Полша. Lionelo™ създава продукти за кърмачета и малки деца, с акцент върху нуждите на съвременните родители.

 

Очакванията и потребностите на клиентите са с най-висок приоритет за всяка от марките, които представяме. За да бъдете спокойни, защитени и удовлетворени ние лично проверяваме всеки продукт, който пристига при нас, за транспортни и/или производствени дефекти.

 

В раздел ПОЛЕЗНО на сайта ще се постараем да ви помогнем да направите най-добрия избор. Защото родителството е поредица от избори и отговорности, а наградата – щастливите детски усмивки.  

 

В наше лице ще откриете вашия онлайн помощник в грижите за най-ценния човек на света – вашето дете!