Carrera

Поколения бащи и синове все още се радват на състезанията под високо напрежение и вълнуващи дрифтове. Безброй продуктови иновации и нови разработки гарантират, че всяко състезание на Carrera® ще бъде запомнящо се събитие.
Ние от Carrera® виждаме себе си като доставчици на „Моторспорт у дома“, като си сътрудничим успешно с автомобилната индустрия и международните моторни състезателни отбори. Така че за нас е логично задължение да влеем в нашите продукти максимално състезателно вълнение, забавление и качество. Наблягаме на споделените преживявания от зашеметяващи автомобили, завладяваща технология и състезателни трепети, на които се радват хора на различни възрасти.
Carrera® е вълнуваща форма на игра, която изисква бързи умения, така че ако излетите от пистата – вие сте извън състезанието.
Автомобилите Carrera® са подчинени на същите закони на физиката като състезателните и спортните автомобили в пълен размер. Центробежната сила трябва да бъде отлично противодействана с перфектно настроен център на баланс. Притискащата сила се симулира от магнити и правилната смес на гумата осигурява максимално сцепление. Нашите младши пилоти също могат да очакват с нетърпение предизвикателствата на лууповете и други елементи на екшън каскадьор. Дори и най-младите шофьори обикалят пистите със SuperMario или Lightning Mc Queen.
Като дете бях горд, че победих баща си на пистата Carrera® за първи път. Сега самият аз съм баща и все още се наслаждавам на вълнението да се състезавам с децата. Няма възрастово ограничение за забавлението на Carrera и то събира поколенията в продължение на няколко десетилетия.
Благодарим Ви за интереса към нашата марка. Целият екип на Carrera® би искал да ви пожелае още повече забавление и високоскоростно действие с нашите продукти.